Zonneboiler

HRsolar: hoog rendement in zonne-energie

Wij kiezen voor kwaliteit en hoog rendement. Daarom leveren wij HRsolar. De zonneboiler van HRsolar behaalt in Nederland de hoogste opbrengst en is hiermee beste investering in zonne-energie die u kunt doen!

Ook zakelijk gezien is een zonneboiler zeer interessant. Bevindt u zich in de horeca of recreatieve sector dan is een zonneboiler zeker de moeite waard. Ook vanwege de fiscale voordelen. Lees hier meer over specificaties, werking en installatie van de HRsolar zonneboiler.

HRS120 / 2,5AR

Opbrengst van 5.0 GJ Warmwater besparing van 58% Jaarlijkse besparing van €150,- 635 douches op zonne-energie

HRS200 / 5.0AR

Opbrengst van 6.4 GJ Warmwater besparing van 75% Jaarlijkse besparing van €270,- 1150 douches op zonne-energie

Mogelijkheden

Afhankelijk van de warmwaterbehoefte kan gekozen worden voor een standaard voorraadvat van 120, 200, 300, 400, 500, 750 of zelfs 1000 liter waterinhoud. Deze zijn uitgevoerd met een enkele warmtewisselaarspiraal. De voorraadvaten van 200 en groter kunnen ook uitgevoerd worden met een dubbele spiraal. Zowel het voorraadvat als de warmtewisselaar(s) in het vat is van roestvast staal. Hierdoor wordt een hoge warmte-overdracht gerealiseerd en wordt voldaan aan de hoge eisen ten behoeve van het voorkomen van legionellabesmetting.

Direct een advies en vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij helpen bij de keuze van een zonneboiler en verzorgen de gehele installatie. Hebt u nog vragen of wilt u een offerte? Vul ons contactformulier in, dan krijgt u binnen 2 werkdagen een reactie.